Over

profile picBLAAUW tekst = Sylvia Blaauw. Na een aantal jaar schrijven van web- teksten, voorlichtingsmateriaal en artikelen binnen functies in het hoger onderwijs (Vrije Universiteit, Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam), heb ik de stap gewaagd en ben ik voor mijzelf begonnen. Eindelijk kan ik al mijn aandacht richten op wat ik het allerliefste doe: schrijven!

Mijn werkplek wisselt tussen Nederland, Denemarken en de rest van Europa maar mijn werk is constant: met nauwkeurigheid en betrokkenheid schrijf, redigeer en vertaal ik teksten op freelance basis.

Mijn achtergrond in het hoger onderwijs op het gebied van internationalisering en mijn betrokkenheid bij mensenrechten en migratiekwesties zet ik graag in. Daarnaast werk ik met veel plezier en inzet voor een scala aan opdrachtgevers.

Hierbij put ik niet alleen uit mijn werkervaring, maar ook uit de kennis die ik opdeed tijdens mijn studie Taal- en Cultuurstudies (Specialisatie: Engelse Taal, Politieke Geschiedenis en Internationale Betrekkingen). Ook mijn kennis van de Deense taal komt goed van pas.

Wilt u meer weten over mij en mijn werk? Lees mijn blog of neem contact met mij op.