Tekstskrivning, redigering og oversættelser. Det er BLAAUWtekst. Er du på udkig efter en flydende og præcis oversættelse fra dansk til hollandsk? Så skal du være velkommen til at kontakte mig.

Jeg har stor erfaring med at arbejde med informationsmaterialer, studieordninger og nyhedsartikler, men jeg er altid frisk på nye udfordringer.

Efter at have skrevet informationsmaterialer og artikler for forskellige universiteter (Amsterdams Universitet, Det Frie Universitet, Utrecht Universitet) taget jeg springet og startet min egen virksomhed. Nu kan jeg endeligt fokusere 100% på min største lidenskab: At skrive og oversætte.

I mit arbejde trækker jeg både på min erhvervserfaring, men også på min teoretiske viden fra Sprog- og Kulturstudier ved universitetet i Utrecht. Jeg har også en kandidatgrad i international politik og historie. Efter studierne boede jeg et år i København (jeg er dansk gift), hvor jeg fulgte et intensivt sprogkursus på Studieskolen. Et dansk arbejde, danske venner og sprogstudierne gav mit danske et stort løft.

Kontakt
Er du på udkig efter en pålidelig og præcis oversættelse fra dansk til engelsk eller hollandsk? Så skal du være velkommen til at kontakte mig og høre nærmere.

Du kan skrive til mig her: BLAAUWtekst@gmail.com